VERZEKER UW PLAATS BIJ DE TOP VAN DE INDUSTRIE

Amsterdam, 20 april 2016. De Amsterdam Produce Show and Conference is een gloednieuw evenement in Nederland. Van 2 tot 4 november 2016 zullen de internationale versproductie en de bloemengemeenschap samengebracht worden in de Westergasfabriek te Amsterdam voor een driedaags evenement. Het evenement wordt georganiseerd en gehost door de oprichters van de award-winnende New York Produce Show and Conference en de London Produce Show en Conference.

 

De Amsterdam Produce Show and Conference (APS) is een driedaags evenement dat de wereld van de productie naar het kloppende hart van de industrie brengt – het handelsknooppunt van het fruit, de groenten en de bloemenindustrie. Dit is een vakbeurs als geen ander.

Tijdens het evenement staat een exclusieve eendaagse handelsexpositie voor 150 exposanten centraal. Dit vindt plaats in de iconische Gashouder op het Westergasterrein. Exposanten presenteren hun producten, merken en innovatieve concepten aan kopers uit de retail, foodservice, groothandel en verwerkingssectoren, evenals bezoekers die werkzaam zijn in de industrie van over de hele wereld. Zij krijgen toegang tot een aantal
hoogwaardige netwerkevenementen, leerzame lezingen en een breakfast panel waarbij
leiders zullen discussiëren en brainstormen, gehost door ‘The Perishable Pundit’ Jim Prevor.

Een uitgebreid studentenprogramma verbindt de industrie met de volgende generatie, demonstraties van top chefs brengen de lokale top chefs in contact met de industrie die hun gezondste producten levert en een openingsgala met een cocktailreceptie zal de sociale gelegenheid worden van het evenement. Op de laatste dag zal er een serie tours gehouden worden naar lokale productie- en bloemenlocaties, evenals retail, foodservice en foodie bestemmingen door heel Nederland.

De New York Produce Show and Conference heeft al zes keer plaatsgevonden; de laatste
show in het Javits Centre Manhattan heeft meer dan 5.000 mensen aangetrokken. Ook in Londen was de Londen Produce Show and Conference een groot succes, ruim 1.600 mensen stroomden naar het Mayfair Hotel. Dit jaar heeft het unieke, intieme evenement zich naar Nederland verplaatst en heeft het zich aangepast aan de Nederlandse markt.

Jim Prevor, hoofdredacteur van Produce Business, het tijdschrift achter de shows, zegt: “Amsterdam was een volkomen logische keuze, gezien het feit dat Nederland al een lange tijd marktleider is van de versproductie en bloemenindustrie, of dat nu aan de ongelooflijke onderzoek- en ontwikkelingsprogramma’s ligt, de goede productieprocessen, de wetenschappelijke instellingen op expertniveau, het wereldberoemde handelsmodel of de innovatieve en verrijkende logistieke modellen. Wij denken dat deze show de Nederlandse industrie de kans geeft om hun positie in de top van de wereldwijde productie-industrie opnieuw te bevestigen – we nodigen de rest van de wereld uit om in Amsterdam te leren, te delen en te ontmoeten en misschien wel het belangrijkst: zaken te doen met hun Nederlandse collega’s en partners.”

 

“We hebben al bewezen dat ons onderscheidende model mensen de mogelijkheid geeft om connecties te maken, partnerships op te bouwen en zichzelf en hun bedrijven te verbeteren. Al meer dan een eeuw heeft deze wonderlijke industrie zwaar op haar Nederlandse partners geleund om toegang te krijgen tot Europa en daarbuiten – ons evenement zal een commerciële en culturele ervaring leveren in het hart van alles wat wij doen.”

 

Dit evenement is de ideale kans voor u om zowel nationale als internationale ambities na te streven en om uw netwerk uit te breiden met belangrijke partijen uit de sector. Stands voor exposanten zijn snel vergeven, dus neem snel contact op met één van onderstaande personen. Op de website kunt u al aangeven dat u wil komen en online registreren voor het evenement kan vanaf 1 juli 2016. Kijk voor meer informatie op www.amsterdamproduceshow.com.

 

Voor meer informatie over exposeren op of sponsoren van de Amsterdam Produce Show and Conference, neem contact op met:

Tommy Leighton, Managing Director
T: +44 (0)7773 428325 Email: tommy.leighton@producebusinessuk.com

Linda Bloomfield, Sales Manager
T: +44 (0)7711 509709 Email: linda.bloomfield@producebusinessuk.com

Vragen m.b.t. de media moeten gericht worden aan: Hannah Gorvin, T: +44 (0)7779 116128, Email: hannah.gorvin@producebusinessuk.com

Like en volg ons op Twitter @AMSProduceShow